Skapa ett skönt party för att samla in pengar åt hemlösa

Du ser att många människor har det svårt och du vill på något sätt hjälpa till. Särskilt som vi närmar oss jul. Ett sätt att göra något för hemlösa och människor i svårigheter är att samla in pengar och sedan ge pengarna till en organisation eller kyrka som hjälper dem. Här kommer tipsen på hur du anordnar en skön insamlingsfest för att på ett roligt och smart sätt kunna hjälpa dina medmänniskor.

Bjud in till fest

Eftersom målet är att anordna festen för att samla in pengar är det två saker som är viktiga: festen måste vara riktigt rolig så att folk vill betala för att komma och den får inte vara för dyr. Du vill ju inte spendera tusenlappar på festen och sedan inte ha så mycket att ge vidare. Det smartaste är då att du hittar en bra lokal – om du inte har nog stor bostad själv – och sedan bjuder in till maskerad eller en rolig julfest med karaoke med julsånger och första pris i utklädnad. Du hittar allt för festen hos partykungen.se som har allt från maskeradkostymer, godis och dekorationer.

Anordna festen

Det absolut enklaste är ni är några stycken som anordnar festen tillsammans. Det blir både roligare, enklare och så kommer ni att kunna bjuda in fler personer eftersom ni tillsammans har en större vänkrets. Skicka inbjudningarna i tid. Ni kan antingen använda sociala medier och vända er till alla, eller så har ni personliga inbjudningar. Det kan vara klokt att påminna om festen flera gånger. Låt alla verkligen förstå att detta både är en riktigt rolig fest OCH att pengarna går till något bra. Ett tips är att ni på sociala medier visar en mätare på hur många som sagt ja – då blir det intressantare för andra att också komma. Lägg sedan upp en bild från när ni ger pengarna vidare till kyrkan eller organisationen.

Skapa ett skönt party för att samla in pengar åt hemlösa
Gå till toppen
zakra